MILICU UBIO INFARKT? Čeka se pisani nalaz obdukcije Srpkinje preminule na letovanju na Kritu

S. J. M.

18. 09. 2023. u 20:41

BEOGRAĐANKA Milica S. (32) preminula je u subotu uveče na Kritu, gde je sa drugaricama otišla na odmor.

МИЛИЦУ УБИО ИНФАРКТ? Чека се писани налаз обдукције Српкиње преминуле на летовању на Криту

Foto: Free Images Pixabay

Kako saznajemo, obdukcija je završena, a nalaz o uzroku smrti još nije napisan i rezultati zbog toga nisu poslati policiji.

Kako su preneli kritski mediji, devojka je sa dve drugarice bila na odmoru na ovom ostrvu i odsele su u hotelu u mestu Hersonisos. U subotu uveče kada su htele da izađu, ona se požalila da joj nije dobro i da će ostati u sobi da se odmori. Drugarice su otišle na piće i kad su se vratile oko 22 časa zatekle su je mrtvu u krevetu.

Pozvana je i Hitna pomoć u hotel. Zasada se sumnja da je devojka možda imala infarkt, jer se navodno žalila na bol u grudima. Kako nezvanično saznajemo, Milica je živela sa majkom, koja je teško bolesna. Otac joj je ranije preminuo.

Oko prenosa njenog tela za Srbiju, uključili su se rođaci, ali je u jednom trenutku, prema onome što smo čuli, došlo do neslaganja. Pogrebnik sa Krita, koji je na sebe preuzeo da organizuje transport tela, tražio im je 5.300 evra, što njima nije odgovaralo. Saznali su da mogu da angažuju drugog za manje novca.

Pogrebnika je tada pozvao počasni konzul Srbije na Kritu Nikos Papadantonakis. On je danas e za "Novosti" izjavio da je rekao pogrebniku da vrati pasoš u policiju, jer rođaci traže drugog pogrebnika, što je ovaj i učinio. Još se ne zna kada će telo biti dopremljeno u Srbiju.

BONUS VIDEO -

POTRAGA ZA NESTALIMA SE NASTAVLjA: Spasioci kopaju ruševine u Derni

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!