"U PAKLU SAM OD NEDELJE!" Šta je rekla žena za koju austrijski medij tvrdi da je na snimku iz Beča - pored devojčice koja liči na Danku

Novosti online

03. 04. 2024. u 22:28

AUSTRIJSKI sajt "Kosmo" tvrdi da je locirao jednu od dve žene koja se pojavljuje na snimku iz Beča na kojem se vide dve žene sa devojčicom koja liči na nestalu Danku Ilić.

У ПАКЛУ САМ ОД НЕДЕЉЕ! Шта је рекла жена за коју аустријски медиј тврди да је на снимку из Беча - поред девојчице која личи на Данку

Foto: Printskrin

Ta žena, Rumunka, tvrdi da na snimku nije Danka, već njena ćerkica, a "Kosmo" navodi da su ova najnovija saznanja dostavili austrijskoj policiji.

- Šta da im kažem? U paklu sam od nedelje! Bila sam u Velsu kada sam tokom noći primila nekoliko poruka da se snimak sa mojim likom deli na svim društvenim mrežama, na televizijama u Rumuniji i Srbiji i da se za mnom traga zbog nestalog deteta. Odmah sam u nedelju otišla u policiju u Velsu i zatražila pomoć, ali su me poslali kući i savetovali da se prijavim policiji u Beču u mom okrugu. Juče sam otišla u policiju u 21. okrug, tražila sam da mi pomognu i zaštite mene, zaštite moje dete i moju majku. Upravo su me poslali kući. Danas je situacija postala alarmantna jer je moje lice bilo lako prepoznatljivo u svim medijima. Bila sam jako uplašena, nisam znala šta da radim, obuzeo me strah da ću ostati bez posla - rekla je A.C.S(36).

Naime, u pitanju je navodno državljanka Rumunije koja radi u Beču. 

BONUS VIDEO - SNIMAK IZ BEČA: Devojčica liči na nestalu Danku, radi se na identifikaciji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?