"TO NIJE DANKA, TO SAM JA SA ĆERKOM": Austrijski sajt tvrdi da je našao ženu sa snimka u Beču

Novosti online

03. 04. 2024. u 22:22

Austrijski sajt "Kosmo" tvrdi da je locirao jednu od dve žene koja se pojavljuje na snimku iz Beča na kojem se vide dve žene sa devojčicom koja liči na nestalu Danku Ilić.

ТО НИЈЕ ДАНКА, ТО САМ ЈА СА ЋЕРКОМ: Аустријски сајт тврди да је нашао жену са снимка у Бечу

Foto: Printskrin

Ta žena, Rumunka, tvrdi da na snimku nije Danka, već njena ćerkica, a "Kosmo" navodi da su ova najnovija saznanja dostavili austrijskoj policiji.

BONUS VIDEO -  SNIMAK IZ BEČA: Devojčica liči na nestalu Danku, radi se na identifikaciji

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima