PREMINUO UČENIK U BEOGRADU: Pao u školi, povredio glavu, umro u bolnici

Novosti online

28. 03. 2024. u 15:42

U ŠKOLI u Beogradu 18. marta došlo je do nesreće, nakon koje je jedan od učenika izgubio život.

ПРЕМИНУО УЧЕНИК У БЕОГРАДУ: Пао у школи, повредио главу, умро у болници

Foto: D. Balšić

Kako je navela direktorka škole, tuče nije bilo, već je spletom nesrećnih okolnosti, usled fizičkog kontakta jedan od učenika pao, zadobio teške povrede glave i umro.

- Želimo da naglasimo da nije bilo tuče, odnosno sukoba između dva učenika, već da je nesrećnim spletom okolnosti, usled fizičkog kontakta jedan od učenika pao, zadobio teške povrede glave i, nažalost, kasnije preminuo. Škola je odmah reagovala, ukazala je prvu pomoć učeniku i pozvala Hitnu pomoć koja je brzo došla i prevezla učenika u Urgentni centar. Prilikom incidenta učenici su bili pod nadzorom nastavnika i dve medicinske sestre koji su zaposleni u školi. Nažalost, i pored napora lekara učenik je dana 22. 3. 2024. godine preminuo - navela je.

Ona je dodala da je u cilju prevazilaženja ove krizne situacije za učenike, zaposlene i roditelje škola pripremila plan podrške u skladu sa procedurama postupanja u kriznoj situaciji.

- Škola je u konstantnom kontaktu sa roditeljima učenika i nadležnim institucijama - Ministarstvom prosvete i policijom, koja sprovodi aktivnosti iz svoje nadležnosti - dodala je.

(Telegraf)

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO Pogledajte šta policija radi u kući majke nestale Danke Ilić

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024