Turistički samit Srbije sledeće nedelje u Vrnjačkoj Banji

Novosti onlajn

26. 10. 2023. u 15:00

Prvi Turistički samit u centralnoj Srbiji biće održan 31. oktobra i 1. novembra u Vrnjačkoj Banji, u hotelu “Zepter”.

Туристички самит Србије следеће недеље у Врњачкој Бањи

Foto: Promo

Više od 40 panelista, relevantnih stručnjaka iz oblasti turizma, privrede, hotelijerstva, marketinga i gastronomije otvoriće teme od značaja za ovaj resor: ljudski kadrovi kao osnov razvoja turizma, i primena modernih tehnologija i inovacija u turizmu. Jedna od tema TSS-a biće i marketing u turizmu, a o ovom značajnom segmentu poslovanja govoriće i Marina Filipčev, direktor marketinga i advertajzinga Kompanije “Novosti”. Ovaj panel je na programu u utorak, 30. oktobra.

Dvodnevna manifestacija okupiće i brojne izlagače domaće proizvodnje,vinarije i destilerije, a prisustvovaće i studenti Fakulteta za hotelijerstvo i turizam iz Vrnjačke Banje i Beograda, i đaci završne godine srednje Turističke škole. Posebnim programima će biti predstavljeno žensko preduzetništvo, kao i udruženja dijabetičara i osoba sa posebnim potrebama.

Samit organizuje agencija “Bella” uz podršku opštine Vrnjačka Banja. Prema rečima Jelene Đoković, direktorke agencije “Bella” koja ima i veliko novinarsko iskustvo u oblasti turizma, ideja je da samit postane tradicionalna manifestacija koja će svake godine okupiti veliki broj turističkih radnika, ali i potencijalnih korisnika i time doprineti unapređenju turističke ponude naše zemlje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove