SVEŽE JUTRO, TOPAO DAN: Vremenska prognoza za ponedeljak, 20. mart - prvi dan proleća

Novosti online

20. 03. 2023. u 01:00

U SRBIJI ujutro na jugu i istoku zemlje ponegde slab mraz, a po kotlinama i kratkotrajna magla.

СВЕЖЕ ЈУТРО, ТОПАО ДАН: Временска прогноза за понедељак, 20. март - први дан пролећа

Foto: N. Živanović

Tokom dana pretežno sunčano i toplije, po podne i uveče na severu i zapadu doći će postepeno do povećanje oblačnosti, ali će se zadržati suvo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Najniža temperatura od -3 do 5, a najviša dnevna od 16 do 21 stepen.

Vetar slab i umeren, ujutru i pre podne na jugu Banata povremeno i jak, južni i jugoistočni.

Vremenska prognoza za Beograd

U glavnom gradu pretežno sunčano i toplije. Vetar pre podne umeren jugoistočni, posle podne u slabljenju. Najniža temperatura od 3 do 5, a najviša dnevna oko 19 stepeni.


Vremenska prognoza za narednih sedam dana

Od utorka se očekuje malo do umereno oblačno, u većem delu suvo i toplije sa sunčanim intervalima i sa maksimalnim temperaturama od 18 do 24 stepena, a samo se u utorak na jugozapadu i jugu Srbije uz više oblačnosti ponegde očekuje slaba kiša.

Od subote novo naoblačenje i zahlađenje mestimično sa kišom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ZABRANA BRAKA PRE PUNOLETSTVA: Menja se Porodični zakon, sud više ne može da odobri venčanje maloletnicima