TRI PRSTA, TROBOJKA I NOŠNJA USRED KATARA: Od Brazilaca do Arapa - svi želeli da se slikaju sa našom Emom (FOTO)

M.Stevanović

25. 11. 2022. u 15:05

MEĐU srpskim navijačima koji su juče na stadionu u Lusailu bodrili "orlove" u meču protiv Brazila, bila je i Ema Paunović, master farmacije i travel blogerka, i to obučena u tradicionalnu srpsku narodnu nošnju.

ТРИ ПРСТА, ТРОБОЈКА И НОШЊА УСРЕД КАТАРА: Од Бразилаца до Арапа - сви желели да се сликају са нашом Емом (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

Kako nam je juče rekla, ideju da za utakmicu obuče baš našu narodnu nošnju dobila je setivši se malog Stanoja iz filma "Montevideo"

Foto: Privatna arhiva

- Naši navijači su bili oduševljeni, za njih sam bila glavna atrakcija. Svi su tražili da se fotografišemo i veoma im se dopala moja ideja da se ovako obučem - rekla nam je ova simpatična devojka nakon utakmice sa Brazilom. 

Foto: Privatna arhiva

Dodaje i da se naša nošnja najviše dopala Arapima, Brazilkama i Meksikancima. 

Foto: Privatna arhiva

- Iznenadilo me što su mi uglavnom žene prilazile da se fotografišemo i da mi kažu da izgledam prelepo. Jako im se dopala naša nošnja. U Dubaiju većina nije prepoznala o čijoj nošnji se radi, dok im je u Kataru bilo lakše jer sam sve vreme nosila zastavu - kaže Ema za "Novosti". 

Foto: Privatna arhiva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)