JAKOV NE SLAVI SRPSKU: Predsednik Crne Gore šokirao Srbe u ovoj državi

V.K.

03. 01. 2024. u 12:57

PREDSEDNIK Crne Gore Jakov Milatović šokirao je Srbe u ovoj državi izjavom da neće ići 9. januara na proslavu Dana Republike Srpske, uprkos upućenom pozivu.

ЈАКОВ НЕ СЛАВИ СРПСКУ: Председник Црне Горе шокирао Србе у овој држави

Služba za informisanje predsednika CG

- Znate moj stav koji se tiče celovitosti BiH, to je naša državna politika, to je i moj stav, kazao je Milatović i dodao da što se tiče ostalih državnih zvaničnika Crne Gore, svako će svojim delovanjem pokazati određene političke stavove.

On je ponovio da se snažno zalaže i veruje u sekularnu državu Crnu Goru, gde je jasno podeljena državna i crkvena vlast.

Severina

HRVATSKA kontroverzna pop zvezda za najluđu noć nastupala je u kotorskom Starom gradu. Ona je u jednom trenutku zapevala pesmu "Ivanova korita" i okupljenom narodu glasno poručila: "Ne dajte Crnu Goru"!

- To je moj stav. To jesam li ja vernik ili nisam vernik je moje lično osećanje - dodao je Milatović, i pojasnio da na njegove stavove nijedna verska organizacija nema apsolutni uticaj. - Kršten sam u Mitropoliji crnogorsko-primorskoj Srpske pravoslavne crkve. Mislim da Mitropolija kao deo SPC u Crnoj Gori uživa veliko poverenje građana i ja tu činjenicu poštujem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (6)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)