"U POHODU NA FOTELJE NE BIRAJU SREDSTVA": Jovanović - Obradović i Milica Zavetnica su lažne patriote

Novosti online

04. 11. 2023. u 21:43

NATAŠA Jovanović, kandidat sa poslaničke liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", kaže da Boško Obradović i Milica zavetnica u svom pohodu na fotelje ne biraju sredstva.

У ПОХОДУ НА ФОТЕЉЕ НЕ БИРАЈУ СРЕДСТВА: Јовановић - Обрадовић и Милица Заветница су лажне патриоте

Foto Tanjug

Saopštenje Jovanovićeve, prenosimo u celosti:

"Lažne patriote i ekstremni politikanti, Boško Obradović i Milica Zavetnica u svom pohodu na skupštinske fotelje, ne biraju sredstva da pokušaju da obmanu birače pred predstojeće parlamentarne izbore.  Odavno su poznati po spinovima i lažima koje su iznosili u skupštinskim raspravama i time direktno pomagali Aljbinu Kurtiju, svesni toga da  nanose štetu srpskom narodu na Kosovu i Metohiji, ali im je poslanička funkcija preča od bilo čega.

Da je reč o potpuno neodgovornim ljudima bez ikakvih moralnih skrupula i istinske brige za narod i državu, pokazali su bezbroj puta. Iako im je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponavljao, direktno rekao da nikakvog priznanja  jednostrano proglašene lažne države Kosovo neće biti, u svakom svom gnusnom i besprizornom  ponašanju i nastupu u Narodnoj skupštini bez imalo stida, govorili su istu laž. Obradović, poznati secikesa koji je opljačkao i ojadio  rudare iz „Kolubare“ od koje je pod vlašću njegovih žutih pajtosa uzimao milione narodnih para da ih deli i troši za lagodan život na Dedinju,  poznat je kao glavni inspirator mržnje i nasilja u skupštinskim klupama. Da im ništa nije sveto i da u svojoj navodnoj borbi za nacionalne interese nisu iskreni,  Boško i Milica su u tandemu pokazali kada su bili predvodnici fizičkog nasrtaja na presednika Vučića tokom sednice o Kosovu i Metohiji, kao pravi lešinari zarad sticanja jeftinih političkih poena, bezumno i bahato su lagali o svemu.

Ove moralne nakaze, koje se raduju svakom problemu našeg napaćenog naroda na Kosovu i Metohiji, otvoreno su u svakoj prilici pokazali da mogu i žele ruku pod ruku sa svima koji su na tacni prodali našu južnu pokrajinu, sa lopovom Đilasom koji hvali zlikovca Kurtija i Marinikom za koju su Srbi genocidan narod. To i ne čudi od takvih prevaranata koji i ovog puta misle da će nizom izmišljotina da obmanu građane Srbije.  Na mahinacije i kriminal Dragana Đilasa nisu gadljivi, naprotiv, nikada o tome nisu ni zucnuli, verujući i priželjkujući da će ih taj tajkun i lopov primiti u zagrljaj, da mu se svečano zavetuju, sve sa jednim za njih istim ciljem, da se dočepaju vlasti, napune svoje džepove i zajedno nastave sa izdajom i predajom svega što je srpsko.

Slobodarski srpski narod zna da takvi miševi i prevaranti nikada nisu niti će koga da odbrane. Svaki glas sa dvojac Obradović-Đurđević je glas za bednike koji na muci srpskog naroda žele da prikupe još neki poen za njihovog mentora i glavnog vođu Đilasa,  da udruženi, kusi i repati, nastave da deru narodu kožu sa leđa.

Za razliku od takvih prevaranata koji uvek priželjkuju haos, herojski i neustrašiv srpski  narod zna i bezrezervno veruje i to će da pokaže 17. decembra,  da jedino pod snažnim i mudrim vođstvom predsednika Srbije Aleksandra Vučića možemo da obezbedimo mir, stabilnost i napredak za sigurnu budućnost. Srbija ne sme da stane!" poručila je Jovanović.

BONUS VIDEO: IDEMO U DRUGO POLUVREME: Premijerka dala podršku listi SNS

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!