DABIĆ: Đilasova desna kolona se razbila na paramparčad

Novosti online

04. 11. 2023. u 21:22

ĐORĐE Dabić, kandidat sa poslaničke liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" poručio je kako je Đilasova opozicija sama sebe diskvalifikovala i ore samih izbora.

ДАБИЋ: Ђиласова десна колона се разбила на парампарчад

Foto: SNS

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Nakon silnih pregovora, trulih dogovora, koalicija i raskida koalicija, uvođenja pa izvođenja samoproklamovanih intelektualaca konačno i Đilasova desna kolona danas predala listu.

Zaista je potrebno veliko umeće da sami sebe diskvalifikujete pre samih izbora i predaje liste ali Bošku i Milici je čak i to pošlo za rukom.

Cela Srbija je imala priliku prethodnih dana da uživo prati rastakanje Đilasove desne kolone na paramparčad pa su svi birači i pre bilo kakve kampanje vrlo lako mogli da se uvere u poslednje namere tzv desnog bloka.

Nikakve politike tu nema, glavna tema oko koje su se koplja lomila dan i noć bila je kako progurati sporazum u kome bi se svi zakleli Đilasu i crno na belo mu potpisali vernost.

Stara ljubav zaborava nema  krilatica je kojom se rukovode drugovi iz vremena zajedničke pljačke Kolubare i oni će biti jedinstvena kolona na predstojećim izborima - jedni s leva drugi s desna.

Sve su maske pale čak i pre samih predizbornih radnji što je zaista neviđeno do sada na političkoj sceni Srbije.

Nikad lakši izbor biće pred građanima Srbije 17. decembra.

Želimo li napred u nastavak podizanja naše otadžbine ili ćemo nazad u pljačku i destrukciju.

Biraćemo odgovorno prema svojoj deci i njihovoj budućnosti" istakao je Dabić.

BONUS VIDEO: VUČIĆ: Nikada ništa nisam ukrao, ja nemam 619 miliona evra, to su ogromne razlike

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)