VUČIĆ O DOLASKU FON DER LAJENOVE: Imaćemo razgovore u četiri oka i zajedničku večeru

Novosti online

30. 10. 2023. u 21:42

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će sutra tokom celog dana imati važne razgovore sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen o svim važnim pitanjima za Srbiju.

ВУЧИЋ О ДОЛАСКУ ФОН ДЕР ЛАЈЕНОВЕ: Имаћемо разговоре у четири ока и заједничку вечеру

Foto: Tanjug

On je istakao da Ursula fon der Lajen ostaje da prenoći u Beogradu.

- Imaćemo razgovore u četiri oka i zajedničku večeru, mnogo vremena da razgovaramo o značajnim stvarima za Srbiju. Uvek se odnosimo prema ljudima kao prema navijačima na stadionu, mada sam ja taj period prošao, neki kažu uspešno, neki ne. Moramo da vodimo računa o sebi i da vidimo šta je za Srbiju što možemo da izvučemo - kazao je predsednik.

Kako je rekao, u svakom slučaju biće još mnogo teških stvari i teških odluka.

- Znamo šta je to što smemo i dokle smemo i znamo šta je to što ne smemo. I važno je da zemlja ide napred - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (8)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo