ŽARIĆ KOVAČEVIĆ: Politički program opozicije nudi nasilje

Novosti onlajn

21. 09. 2023. u 13:40

JELENA Žarić Kovačević, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasila se novim saopštenjem o srpskoj opoziciji.

ЖАРИЋ КОВАЧЕВИЋ: Политички програм опозиције нуди насиље

Foto: SNS

"Vest dana - ujedinila se opozicija u holu Narodne skupštine. Isti oni uličari koji su prilikom usvajanja Rebalansa budžeta uneli uličarsko ponašanje u plenum odlučili su da ipak pokušaju da deluju institucionalno, samo na pogrešan način.

Najpre, žao mi je mnogo što nisu imali sto na kome da potpišu tzv. sporazum, još teže sam podnela što na rezervnom stolu za Ćutu nije bilo mesta. Iako, zašto potpisuje neko ko nije šef poslaničke grupe - nije jasno. Sve upućuje na to da su opet požurili sa ujedinjavanjem i da će se mnogo brže raspasti, jer jedino što ih povezuje je mržnja Aleksandra Vučića i njegovo svrgavanje na bilo koji način.

Napravili su predstavu, reklo bi se humoristička serija može da se snimi samo kad ih pogledamo, a čim usta otvore da nešto kažu shvatite koliko su zapravo te glave prazne i nespremne da vode Srbiju. Mesecima unazad osporavali su da su organizatori protesta, da bi se danas hvalili time i kao glavni način njihovog uspeha na predstojećim izborima naveli - uličarenje i blokiranje saobraćaja. Vrlo zanimljiv politički program, koji dokazano nudi nasilje, verbalno i fizičko, ugrožavanje javnog reda i mira, ali i funkcionisanje i ljudska prava građana Srbije. To su načini da neki ponovo dospeju u fotelje, a da neki sa ulice uđu u odela i zagorčaju život svima koji se trude da Srbija napreduje.

Neznanje koje su pokazali govoreći o izborima je ogromno i nemoguće ih je bilo čemu naučiti. Ne znam kako ih nije sramota da govore o izborima posle sramotnog dopisa koji su uputili Aleksandru Vučiću. Kako je moguće da politički akteri koji žele da uđu u izbornu trku ne prave razliku između trenutka raspisivanja i održavanja izbora?! Kako je moguće da nisu u stanju da stave na papir šta žele ili da izračunaju rokove u kojima će se izbori sprovesti?! Neprekidno traže bolje predizborne uslove, iako su u dijalozima o izbornim zakonima prethodnih godina dobili sve što su tražili. Ako niste spremni, ni sposobni, ako ne umete - fer bi bilo prema građanima da to priznate, a ne da se busate u grudi kako predizborni uslovi nisu dobri, jer su promenjeni.

Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka jedva čekaju da im ovakvi politički diletanti i neznalice stanu na crtu. Nikada neće imati našu infrastrukturu, znanje, ali pre svega razloge za pobedu na izborima - stabilnu, jaku i razvijenu Srbiju!", navela je ona u saopštenju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (25)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!