"NE PLAŠIM SE NJIH I NJIHOVIH LAŽI" Vučić o satu koji mu je poklonio Zeman: Dobio sam ga od čoveka koji se izvinio Srbiji (VIDEO)

Tanjug

18. 09. 2023. u 10:52

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić pojasnio je da je sat koji nosi poklon od predsednika Češke Miloša Zemana, odgovarajući na optužbe Slobodana Georgieva da "njegov sat vredi 500.000 evra" i poručujući da je "njihov problem u tome što se svih njih ne plašim uopšte, što se svih njihovih laži ne plašim".

НЕ ПЛАШИМ СЕ ЊИХ И ЊИХОВИХ ЛАЖИ Вучић о сату који му је поклонио Земан: Добио сам га од човека који се извинио Србији (ВИДЕО)

Foto printskrin tv pink

- Sat je poklon mog prijatelja, predsednika Češke Miloša Zemana. Otkupiću ga i pokloniću ga prvom srpskom detetu koje se bude rodilo na Kosovu i Metohiji u 2024. godini. Meni je ovaj poklon posebno drag i za mene ima sentimentalnu vrednost, jer sam dobio od čoveka koji se izvinio Srbiji, ne za civilne žrtve, već zbog toga što je provedena agresija protiv Srbije. Njihov problem je u tome što se svih njih ja ne plašim uopšte, što se svih njihovih laži ne plašim. To meni daje dodatnu energiju, to meni daje ogromnu snagu da se borim protiv takvih lažova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (120)

ŠTA ĆE REĆI RUSI? Skandalozno izvinjenje reprezentativca Albanije koji je prostački vređao Srbiju