NESHVATLJIVO JE DA VAS MOLBA RODITELJA STRADALIH NE ZANIMA: Premijerka odbrusila Grboviću

Novosti onlajn

22. 07. 2023. u 17:03

PREMIJERKA Ana Brnabić oglasila se na svom zvaničnom Tviter nalogu reagujući na pisanje Pavla Grbovića, predsednika stranke Pokret slobodnih građana, a povodom ukidanja Anketnog odbora koji navodno treba da utvrdi činjenice i okolnosti koje su dovele do masovnih ubistava u OŠ Vladislav Ribnikar i Mladenovcu.

НЕСХВАТЉИВО ЈЕ ДА ВАС МОЛБА РОДИТЕЉА СТРАДАЛИХ НЕ ЗАНИМА: Премијерка одбрусила Грбовићу

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

- Glavni motiv vlasti da se ukine Anketni odbor je MOLBA porodica nastradalih koju su uputili u ime njihove dece. Neshvatljivo je da vas ta molba ne zanima i da nastavljate da insistirate da oni nemaju tapiju na bol. Mada,niste ih slušali ni kada su molili da se završi školska godina - napisala je premijerka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (73)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis