POLITIČKI PROTESTI SU TEROR NAD GRAĐANIMA: "Svetili su se građanima što ih neće na vlasti"

Novosti Onlajn

13. 05. 2023. u 12:00

BOJAN Torbica, potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik, regovao je na jučerašnje proteste opozicije

ПОЛИТИЧКИ ПРОТЕСТИ СУ ТЕРОР НАД ГРАЂАНИМА: Светили су се грађанима што их неће на власти

Novosti

- Žuti lešinari još jednom su sinoć u Beogradu dokazali da su spremni da gaze preko mrtvih, preko mrtve dece, da su spremni da maltretiraju građane, da im brane slobodno kretanje, da ih tuku i uništavaju privatnu imovinu, da su spremni na svakakvu gadost zarad vlasti. Sinoć su žuti lešinari vršili teror nad građanima Srbije i svetili im se zato što ih neće na vlasti. 

Sramno je koliko te žute lešinare nije briga kada zloupotrebljavaju dečju smrt i tuđu bol. Bitno im je samo i jedino da se dokopaju vlasti. Petooktobarski pučisti, žuti lešinari, nisu dali niti jedan predlog i meru za veću zaštitu dece, ali su zato, kao i uvek,  bili spremni da prete okupljanjem pred zasedanje parlamenta s ciljem da nas narodne poslanike ponovo tuku, gađaju kamenjem, pljuju i vređaju, baš kao što su to činili više puta do sada. Nasilje prema građanima i gaženje preko mrtvih su njihove mere. Ološ ostaje ološ - poručio je potpredsednik Pokreta socijalista i narodni poslanik Bojan Torbica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!