"NOVOSTI" SAZNAJU: Oslobođen Srbin uhapšen na Jarinju

D. Z.

29. 03. 2023. u 11:45

MILjAN Jovanović (44), bivši pripadnik kosovske policije koji je sinoć uhapšen na Jarinju, pušten je na slobodu i na putu je prema kući, javila je Novostima njegova supruga.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Ослобођен Србин ухапшен на Јарињу

foto d,z,

Naime, Miljan, bivši pripadnik kosovske policije, uhapšen je na prelazu Jarinje u prisustvu supruge i dvoje dece pod optužbom da je navodno učestvovao u kriminalnim radnjama i primanju mita.

Kako je njegova supruga jutros ispričala za naš list, Miljan je najverovatnije pomešan sa drugom osobom sličnog imena i prezimena protiv koje je na snazi poternica.

- Znala sam da je u pitanju greška. Suprug mi se javio da je na putu prema kući i rekao je da će mi sve ispričati kada dođe, saopštila je Miljanova supruga Novostima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

NESKRIVENO LICEMERJE ZAPADA I BEZOBRAZLUK DORE BAKOJANI: Važne tačke Vučićevog govora nakon jučerašnje vojne vežbe Vihor 2024