PREMIJERKA BESNA ZBOG SUMANUTIH TVRDNJI DVERI U DANASU: Da Hitler lično izda saopštenje, oni bi ga preneli, samo da je protiv Vučića i Vlade

Novosti online

27. 11. 2022. u 12:15

ODLUKA da se i u Srbiji omogući vantelesna oplodnja od doniranog materijala, koja pruža šansu mnogima dobiju potomstvo, izazvala je brojne pozitivne reakcije.

ПРЕМИЈЕРКА БЕСНА ЗБОГ СУМАНУТИХ ТВРДЊИ ДВЕРИ У ДАНАСУ: Да Хитлер лично изда саопштење, они би га пренели, само да је против Вучића и Владе

Foto: Printskrin/RTS

Međutim ima i negativnih, kao reakcija Srpskg pokreta Dveri, koju je preneo list „Danas“.

Tim povodom oglasila se i premijerka Srbije Ana Brnabić.

- Sram vas bilo - i nesrećnike iz Dveri, i medije koji prenose ovakve gluposti bez ikakvog kritičkog osvrta ili komentara, čime direktno promovišu ovakve stavove – poručila je predsednica Vlade Srbije. - Stotine žena i parova iz Srbije je bilo primorano da se na ovaj način ostvari u roditeljstvu, ali su za to morali da se potucaju po Pragu, Solunu, Skoplju i drugim zemljama i gradovima, jer to nisu mogli u svojoj zemlji. Uskoro će moći, jer imaju odgovornu vlast koja radi u interesu naših građana i naše zemlje, a ne promoviše besprizornu fašističku ideologiju i zatucanost. Još jednom: sram vas bilo - i Dveri, i Danas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (69)

SPOJIO IH KULTNI FILM: Prvi muž Dubravke Mijatović - sa njim ima ćerku Ivu (FOTO)