"PONOSAN SAM ŠTO SMO USPELI DA SAČUVAMO MIR": Predsednik Vučić objavio kako je izgledala njegova radna nedelja (VIDEO)

Novosti online

27. 11. 2022. u 09:12

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu “buducnostsrbijeav” kako je izgledala njegova radna nedelja.

ПОНОСАН САМ ШТО СМО УСПЕЛИ ДА САЧУВАМО МИР: Председник Вучић објавио како је изгледала његова радна недеља (ВИДЕО)

UPOZORENjE Predsednik Vučić, Foto Tanjug

– Ponosan sam što smo u nedelji za nama uspeli da saučuvamo mir. Posebno sam zahvalan našem narodu sa Kosova i Metohije što je pokazao da se, posle decenija terora, i dalje bori za svoje ognjište, za decu, za našu budućnost. Hvala im na tome što se nisu uplašili i što su dokazali da je svetnja za koju se borimo veća od svake pretnje i nepravde koju stave pred nas – napisao je predsednik.

On je dodao da je pobeda prošle nedelje bila i nova nemačka fabrika u Pančevu.

– Pobede su i strateško partnerstvo Srbije sa Azerbejdžanom, koje smo potvrdili tokom posete predsednika Alijeva, jačanje tradicionalnog prijateljstva i saradnje sa Italijom i Francuskom, o čemu sam razgovarao sa njihovim najvišim zvaničnicima, kao i bratske veze naroda Srbije i Republike Srpske koji uvek mogu da računaju i da se oslone jedni na druge. I zato, idemo dalje, u nove pobede! Živela Srbija! – podvukao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (144)

KONTINUIRANO ZASTRAŠIVANJE SRBA NA KiM: Tokom noći u Kosovskom Pomoravlju bačene tri bombe na kuće predstavnika i rukovodioca Srpske liste