NI ISTOK, NI ZAPAD - OVO JE PROSRPSKA VLADA: Premijerka Ana Brnabić o novom mandatu i nacionalnim interesima

Novosti online

23. 10. 2022. u 21:27

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić je u emisiji "Hit tvit" rekla da su u novoj Vladi jaka imena.

НИ ИСТОК, НИ ЗАПАД - ОВО ЈЕ ПРОСРПСКА ВЛАДА: Премијерка Ана Брнабић о новом мандату и националним интересима

Foto: Printscreen/Pink

Ona je navela da su okolnosti postale ozbiljne od održavanja izbora, pa do danas.

- Vlada koja je u tehničkom mandatu je i dalje valda koja obavlja sve poslove važne za građane. Od kada su održani izbori do danas je praktično počeo treći svetski rat, okolnosti su ozbiljne i bilo je važnije da se pripremimo za zimu - navela je Brnabić.

Kako je dodala, to je odgovorno vođenje države.

- Imamo jaka imena u vladi, jako stručne ljude. To je prosrpska vlada. Nema ni levo ni desno, ni istoka, ni zapada, to je vlada koja se bavi i brani naše nacionalne interese. SNS je kao okosnica ove vlade pokazala da nam nisu važne fotelje - dodala je mandatarka.

Mandatarka kaže da je ona ponosni član SNS i da se danas osećala ponosno jer su bivši ministri izašli i zahvalili se na tome što su imali čast da rade za svoju zemlju i da misli da je to retkost.

Kako je dodala, i ona će se kada joj se završi mandat zahvaliti na časti koja joj je ukazana, te će nastaviti da radi za svoju zemlju na neki drugi način.

BONUS VIDEO: KARAĐORĐEVO ZVONO ODJEKUJE 210 GODINA - Vožd ga je darovao da bi objavilo slobodu narodu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!