VUČIĆ: Konačni cilj međunarodne zajednice da Kosovo uđe u UN

Novosti online

17. 10. 2022. u 13:09

PREDSEDNIK Vučić je nakon ceremonije, tokom odgovaranja na pitanja novinara, rekao da je konačni cilj međunarodne zajednice da Kosovo uđe u UN.

ВУЧИЋ: Коначни циљ међународне заједнице да Косово уђе у УН

Printscreen/Pink

- Da ponovim, ne preti niko meni kao Aleksandru Vučiću, već prete ovoj zemlji. Ne žele da ova zemlja ostane živi dokaz nečije bahatosti, licemerstva i pogrešne politike. Ova zemlja bi samo žrtvovanjem morala da ispravi njihove greške, i da konvalidira sve ono loše što su napravili pre dve i po decenije. Ali dobro, od kuknjave, plača i žalopojki nema ništa. Ostaje da se borimo. I da ponovim, da sutra uvedemo sankcije Rusiji, tri dana bi govorili da smo postali deo evropske porodice naroda, a onda bi tražili da pređemo na pravu stranu istorije. A prava strana istorije je ono što oni kažu - rekao je predsednik.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas svečanosti povodom obeležavanja 20 godina od osnivanja Bezbednosno-informativne agencije i 123 godine od osnivanja Odeljenja za poverljive policijske poslove.

Svečanosti uz predsednika Vučića prisustvuju i direktor BIA Bratislav Gašić, ministar finansija Siniša Mali, predsednik Narodne skupštine Vladimir Orlić i druge zvanice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave