BRNABIĆ POZVALA NADLEŽNE DA REAGUJU: "List Danas brutalno prekršio Zakon - izneo lične podatke o predsedniku Vučiću"

Novosti online

10. 08. 2022. u 12:22

PREMIJERKA Ana Brnabić reagovala je na skanadlozan tekst, koji je objavljen u dnevnom listu Danas, u kom su izneti lični podaci o predsedniku Aleksandru Vučiću i pozvala nadležne institucije da reaguju.

БРНАБИЋ ПОЗВАЛА НАДЛЕЖНЕ ДА РЕАГУЈУ: Лист Данас брутално прекршио Закон - изнео личне податке о председнику Вучићу

Foto: Tanjug

- Ovo što je tajkunski pamflet Danas uradio objavljujući lične podatke predsednika Republike, je skandal i brutalno kršenje Zakona o zaštiti podataka, ali i drugih zakona, jer se radi o štićenoj ličnosti. Vladavina prava i sloboda medija znače i odgovornost. Institucije da reaguju - objavila je premijerka na Tviteru.

List Danas objavio je tekst pod naslovom "Za potrebe sudskog postupka nije lako locirati šefa države", baveći se pitanjem gde stanuje predsednik Vučić. Naime, u tekstu su izneti lični podaci o predsedniku, a tiču se navodne adrese stanovanja, čime su brutalno prekršili Zakon o zaštiti podataka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

ŠPANCI U ČUDU: Rafael Nadal ponižen kao nikad do sada

Novak Đoković dokazao je svima više puta da je najbolji teniser svih vremena. Dok pojedinci pokušavaju sve to da umanje i da ubace i Rodžera Federera u tu trku, srpski as nastavlja da dominira. Sada je jedan podatak pokazao koliko je on ispred svih, a to se nikako neće dopasti Rafaelu Nadalu i Karlosu Alkarazu.

04. 10. 2023. u 08:51

Komentari (110)

NEĆU UMRETI DOK LUKA NE DOĐE Dončićev deda sa KiM želi samo jedno - otkrio više i o poreklu porodice (VIDEO)