VULIN SE SASTAO SA GORANOM SELAKOM: "Republika Srpska biće čuvana, sačuvana i pomagana"

Novosti online

11. 05. 2022. u 15:35

PREDSEDNIK Pokreta socijalista i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se danas sa predsednikom Socijalističke partije Srpske Goranom Selakom.

ВУЛИН СЕ САСТАО СА ГОРАНОМ СЕЛАКОМ: Република Српска биће чувана, сачувана и помагана

Foto Tanjug

Na sastanku je istaknuto da je ubedljiva pobeda Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima garant da će Srbija ostati na putu nezavisnosti i vojne neutralnosti, da će Republika Srpska ostati spoljnopolitički prioritet Srbije i da će Srbi bez obzira na to gde žive biti sigurni i zaštićeni. 

- Velika i ubedljiva pobeda Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima je garant da će Srbija ostati nezavisna i vojno neutralna zemlja, a da će Republika Srpska biti čuvana, sačuvana i pomagana. Srbija ne može da ide napred ukoliko i Srbi u Republici Srpskoj ne idu napred. Republika Srpska je deo svake naše ideje i misli. Široku podršku Srba koju je Aleksandar Vučić dobio na predsedničkim izborima je potvrda uspešnosti politike koju je formulisao i koju svi sledimo, a to je politika mira, stabilnosti, vojne neutralnosti i zaštite Srba bez obzira na to gde žive - poručio je predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin. 

Predsednik Socijalističke partije Srpske Goran Selak još jednom je naznačio da se ova partija duboko zalaže za uspostavljanje što čvršćih veza sa maticom Srbijom i dodao da je ubedljiva pobeda Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima interes svih Srba bez obzira na to gde žive, jer upravo ta ubedljiva pobeda garantuje nastavak politike zaštite svih Srba. 

- Jedna od osnovnih smernica delovanja Socijalističke partije Srpske je uspostavljanje čvrstih veza sa maticom Srbijom. 

- Ubedljiva pobeda Aleksandra Vučića na izborima obradovala je Srbe sa obe strane Drine, jer je ta pobeda garant napretka i prosperiteta i Srba u Republici Srbiji i Srba u Republici Srpskoj - istakao je lider Socijalističke partije Srpske Goran Selak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a