TO SU VREDNOSTI ZA KOJE SE KURTI ZALAŽE Petković: Hvale se obnovom kuće DŽafera Deve, ni reč osude napada na hramove SPC

Tanjug

13. 02. 2022. u 13:46

DIREKTOR kancelarije za KiM Petar Petković istakao je danas da se ne čuje ni reč osude napada na hramove SPC, dok se Priština, kako je naveo, hvali obnovom kuće nacističkog kolaboracioniste Džafera Deve.

ТО СУ ВРЕДНОСТИ ЗА КОЈЕ СЕ КУРТИ ЗАЛАЖЕ Петковић: Хвале се обновом куће Џафера Деве, ни реч осуде напада на храмове СПЦ

Foto: Kancelarija za Kosovo i Metohiju

- Dok se Priština i Kurti hvale obnovom kuće nacističkog kolaboracioniste Džafera Deve, ne čujemo ni reč osude napada na hramove SPC. To su vrednosti za koje se Kurti zalaže - napisao je Petković na Tviteru.

On je podestio da je od početka godine bilo šest napada na hramove SPC.

Ranije danas je objavljeno da su u selu Nekodim kod Uroševca, na Kosovu i Metohiji, nepoznate osobe na pravoslavnoj crkvi Svetog Ilije razbile stakla na prozorima i ulaznim vratima.

Nepoznati počinioci nasilno su ušli u crkvu u Ranilugu i ukrali oko 700 dinara, saopštila je kosovska policija, a prenosi Indeks onlajn.

To je najnoviji slučaj pljačke srpskih verskih objekata na Kosovu i Metohiji, koji su često na meti napada.

BONUS VIDEO - BIJU RAFALI, PSUJU NAM MAJKU SRPSKU: Potresna ispovest starice iz Rudara

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!