JOŠ SAMO OVOG VIKENDA – ČEKA VAS DUPLO VEĆI BONUS DOBRODOŠLICE U ADMIRALBET-U

A.B.

16. 12. 2022. u 14:11

STIGLI smo do velikog finala Svetskog prvenstva, iskoristite poslednju šansu da preuzmete 2000 RSD bonusa dobrodošlice bez depozita, za onlajn slot zabavu i odigravanje tiketa

ЈОШ САМО ОВОГ ВИКЕНДА – ЧЕКА ВАС ДУПЛО ВЕЋИ БОНУС ДОБРОДОШЛИЦЕ У АДМИРАЛБЕТ-У

Foto: Profimedia

Stigli smo do samog finala Svetskog prvenstva u fudbalu, koje se igra u nedelju od 16h, između aktuelnog šampiona Francuske i Argentine na stadionu "Lusail", koji se smatra najvećim zdanjem turnira u Kataru.

Ukoliko niste do sada, ovaj vikend je vaša poslednja šansa da preuzmete duplo veći bonus dobrodošlice u AdmiralBet-u koji, između ostalog, možete da iskoristite tako što ćete podržati vašeg favorita u finalnom duelu na Mundijalu.

Potrebno je samo da se registrujete i verifikujete vaš nalog na AdmiralBet sajtu ili aplikaciji i odmah nakon toga će vam stići 2000 dinara bonusa dobrodošlice, bez depozita.

Dobijena bonus sredstva, svi novi igrači mogu da iskoriste po sopstvenom izboru - za duplo više zabave na slotovima i za sportsko klađenje.

Pa tako, ukoliko već danas odigrate tiket i želite da prekratite vreme do finalne utakmice koju čeka ceo svet, bonus možete da iskoristite i na nekom od onlajn slotova. Pored najšire sportske ponude i najboljih kvota, na novoj AdmiralBet aplikaciji i sajtu čeka vas i preko 1500 igara vrhunskih slot provajdera, među kojima su od nedavno i Habanero slotovi.

Takođe, preuzeta bonus sredstva možete iskoristiti i na tiket staviti duel Maroka i Hrvatske koji će, u borbi za treće mesto na Mundijalu, biti odigran dan ranije, na stadionu "Kalifa". Meč je na programu u subotu, 17. decembra, sa početkom takođe od 16h.

Da podsetimo, Francuska je do finala prošla nakon trijumfa nad Marokom u polufinalu rezultatom 2:0, dok su Argentinci bili nešto bolji u polufinalnom meču protiv Hrvatske i slavili pobedu sa 3:0.

Ne propustite ovu sjajnu mundijalsku ponudu AdmiralBet-a i uz duplo veći bonus dobrodošlice, koji je AdmiralBet pripremio za sve nove igrače podržite vaše favorite u samom finalu Svetskog prvenstva u Kataru.

Ukoliko pratite utakmice iz kafića, predlažemo da večeras svratite do najbližeg AdmiralBet lokala gde uz odigrani tiket dobijate piće gratis a možete da osvojite i Carlsberg majicu, u akcijama koje traju sve do kraja Mundijala, još samo ovog vikenda.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije