IMA LI ŽOC REŠENJE ZA PREKID CRNE SERIJE? Crno-beli dočekuju aktuelnog šampiona!

M.M.

16. 12. 2022. u 10:44

KOŠARKAŠI Partizana ugostiće Anadolu Efes u 14. kolu najelitnijeg evropskog takmičenja. Utakmica će se igrati u "Štark" areni sa početkom u 20.30.

ИМА ЛИ ЖОЦ РЕШЕЊЕ ЗА ПРЕКИД ЦРНЕ СЕРИЈЕ? Црно-бели дочекују актуелног шампиона!

FOTO: M. Vukadinović

Crno-beli su u velikoj krizi i biće potrebno dosta vremena da se uhvati pobednički ritam. U poslednjih osam mečeva upisali su samo jedan trijumf, dok su na evrosceni vezali čak pet poraza.

Niz je pokrenula Barselona u devetom kolu, a onda su bolji od "parnog valjka" bili i Real Madrid, Valensija, Crvena zvezda i Asvel.

U Vilerbanu pre dva dana igrala se još jedna neizvesna utakmica, gde je na kraju domaćin najviše zahvaljujući Nandu de Kolou odneo trijumf. Francuz je meč završio sa 32 poena.

Najefikasniji u Partizanu bio je Dante Egzum koji je sakupio 26 koševa, dok je Matijas Lesor dodao 15.

Danas na megdan dolazi aktuelni šampion i najdominantnija ekipa poslednjih nekoliko godina. Anadolu Efes je pre dva dana doživeo neprijatno iznenađenje na svom terenu. Košarkaši Baskonije su nakon 40 minuta velike borbe uspeli da dođu do pobede. Bio je to njihov šesti poraz u ovoj sezoni.

Željko Obradović je svestan od kojih igrača dolazi najveća pretnja, međutim, biće jako teško to i zaustaviti.

Prvi strelac ekipe je Vil Klajburn koji postiže 20 poena po meču, dok je odmah iza njega Vasilije Micić sa 18,2. Srbin je takođe i prvi asistent sa 6,5 dodavanja.

Partizan nakon ovog meča ima težak okršaj sa FMP-om u regionalnom prvenstvu, a zatim putuju u Istanbul gde će ih ugostiti Fenerbahče. 

Sa druge strane Anadolu Efes će naredna dva meča odigrati u svojoj dvorani, protiv Tofaša u domaćem šampionatu, a zatim će dočekati i Panatinaikos.

Ono što će izazvati gromoglasan aplauz je povratak na teren Alekse Avramovića koji bi trebalo da zaigra.

Naša procena je da će granica poena u ovom duelu biti prebačena.

NAŠ TIP: +167, 5 (kvota 1,91)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave