PARTIZANOVAC NA VRUĆEM TERENU U LARNAKI: Domaćin u seriji od pet vezanih pobeda

N.P.

16. 12. 2022. u 10:03

EKIPA AEK-a sastaje se sa Omonijom u utakmici 15. kola kiparske Prve divizije.

ПАРТИЗАНОВАЦ НА ВРУЋЕМ ТЕРЕНУ У ЛАРНАКИ: Домаћин у серији од пет везаних победа

FOTO: Profimedia

Četa Janika Ferere ulazi u susret posle dva vezana trijumfa u šampionatu, a da nije primila gol. Ekipa Omonije, čiji je stub odbrane bivši fudbaler Partizana Nemanja Miletić, bila je bolja od Karmiotise 4:0, i Hlorake 1:0. Popularni "kraljevi" su trenutno šestoplasirani tim na tabeli sa 22 osvojena boda.

Fudbaleri AEK-a su u strašnoj formi, pobedili su u svakom od prethodnih pet mečeva u šampionatu. Poslednji put u prošlom kolu na gostovanju Doksi minimalnim rezultatom. Klub iz Larnake posle sjajnih partija se popeo na treće mesto Prve divizije uz 31 sakupljeni bod, samo dva manje od lidera Apoela.

U minulom međusobnom duelu između dva kluba Omonija je bila bolja od AEK-a u Nikoziji rezultatom 3:2. U večerašnjem okršaju u Larnaki izrazitog favorita nema, tako da predlažemo da pokušate sa kombinacijom golova jer ih mi svakako očekujemo.


NAŠ PREDLOG: |1+2+ (kvota 1,60) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!