SJAJNA MUNDIJALSKA PONUDA: 30-50% freebeta svakog dana u AdmiralBet-u

A.B.

21. 11. 2022. u 15:25

SAMO tokom SP-a, AdmiralBet vas časti sa 30% ili 50% freebeta na prvi dnevni depozit na vašem onlajn nalogu

СЈАЈНА МУНДИЈАЛСКА ПОНУДА: 30-50% фреебета сваког дана у АдмиралБет-у

Foto: AdmiralBet

Kapije elitnog svetskog fudbala su otvorene, kreće prava mundijalska euforija a AdmiralBet je tim povodom spremio još jednu neodoljivu promociju za sve kladioničare i ljubitelje sporta!

Za vreme trajanja Svetskog prvenstva u Kataru, svaki vaš prvi dnevni depozit u AdmiralBet-u vredi mnogo više, uz određene promo kodove!

Na svaki vaš prvi dnevni depozit na onlajn nalog, AdmiralBet vas časti sa 30% freebet-a, uz promo kod SP2022. 

I to nije sve! Za dodatni ugođaj i podršku našim Orlovima u borbi sa rivalima, dobićete čak 50% freebet-a na prvi dnevni depozit, onim danima kada igra reprezentacija Srbije, uz promo kod ORLOVI. 


Sve detalje o ovoj promociji, koja će biti aktuelna sve vreme tokom trajanja Mundijala, možete pronaći OVDE. 

Dodeljeni freebet možete iskoristiti za odigravanje tiketa kako na sajtu tako i na najnovijoj AdmiralBet aplikaciji koju morate da isprobate i koja svim novim igračima donosi 2000 RSD bonusa dobrodošlice za duplo više zabave na svakom koraku – na onlajn slotovima i za sportsko klađenje.

Da podsetimo, naša reprezentacija igraće sa Brazilom, Kamerunom i Švajcarskom. Prvi meč Orlovi igraju protiv Brazilaca, 24. Novembra od 20h.

Drugi rival Srbije biće Kamerun, utakmica se igra 28. Novembra od 11h i treći, finalni duel igraće protiv Švajcarske, 2. decembra od 20h, po evropskom vremenu.

Odigrajte vašu kombinaciju već danas i iskoristite ovu mundijalsku priliku da uvećate vrednost tiketa i pružite maksimalnu podršku našim Orlovima!

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna