NAVIJAČI PARTIZANA ŽELE JOŠ JEDNU POBEDU: Crno-beli dočekuju "manekene"

M.M.

07. 12. 2023. u 13:43 >> 13:43

PARTIZAN će u 13. kolu Evrolige ugostiti Milano.

НАВИЈАЧИ ПАРТИЗАНА ЖЕЛЕ ЈОШ ЈЕДНУ ПОБЕДУ: Црно-бели дочекују манекене

FOTO: M. Vukadinović

Partizan i Monako su pre dva dana odigrali utakmicu u okviru 12. kola najelitnijeg evropskog takmičenja, a nakon dodatnih pet minuta igre crno-beli su slavili rezultatom 89:85.

U prvom poluvremenu smo gledali ne toliko kvalitetnu i zanimljivu košarku, međutim, u nastavku smo videli pravu dramu. Majk Džejms je u finišu meča pogodio šut kojim je svom timu doneo izjednačenje, da bi nekoliko sekundi kasnije Kevin Panter promašio iz kornera.

Nije se libio Panter da preuzme odgovornost i u produžetku, dobro je otvorio, a saigrači su to znali da iskoriste. Kapiten je sa 25 poena zapravo bio i najefikasniji pojedinac na terenu, dok je Džejms Naneli ubacio 23. Pi-Džej Doužer je meč završio sa 15 pogodaka. Bruno Kaboklo se zaustavio na 13.

Najviše problema crno-belima zadavao je Donatas Motejunas koji je brojao do 23, Džejms je imao učinak od 16 poena, 8 skokova i 8 asistencija.

Izabranici Željka Obradovića su u dosadašnjem delu takmičenja pretrpeli samo jedan poraz na svom terenu i sada se sa skorom 6-6 nalaze na deobi osmog mesta zajedno sa Panatinaikosom, Olimpijakosom, Bajernom i Anadolu Efesom.

Sa druge strane puleni Etorea Mesine igraju ispod svakog nivoa, a poraz od Bajerna im je bio četvrti u nizu. U Minhenu smo takođe gledali produžetke, a četa Pabla Lasa je na kraju slavila rezultatom 91:84. Najefikasniji u porazu svog tima bio je Ševon Šilds sa 26 poena, dok su Hol, Meli i Vojtman postigli po 10.

Ovi rivali su se prošle sezone sastali dva puta i tim iz Milana je slavio u oba navrata.

Verujemo da će domaćin večeras odigrati kvalitetno u prvih 20 minuta.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1. pol. H1 -2,5 (kvota 1,94)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POJAVIO SE NOVI SNIMAK! Evo kako je Novak Đoković pogođen flašom u glavu (VIDEO)