"PARNI VALJAK" ŽELI OSVETU: Poraz iz Vitorije još uvek boli!

M.M.

13. 01. 2023. u 14:08 >> 14:08

IGRAČI Partizana će u 19. kolu najelitnijeg evropskog takmičenja ugostiti Baskoniju. Utakmica će se igrati u "Štark" areni sa početkom u 20.30.

ПАРНИ ВАЉАК ЖЕЛИ ОСВЕТУ: Пораз из Виторије још увек боли!

FOTO: Tanjug/Sava Radovanovic/BG

Navijači crno-belih još uvek ne mogu da zaborave poraz iz drugog kola kada je Partizan poražen u Vitoriji. Gledali smo tada jednu sjajnu utakmicu u "Fernando Buesa" areni. 

Imao je "parni valjak" sve u svojim rukama, međutim, Markus Hauard se potrudio da protivnik ipak ne odnese bodove.

Amerikanac je trojkom u poslednjoj sekundi odveo svoj tim u produžetak, da bi pet minuta kasnije puleni Đoana Penjaroje slavili rezultatom 103-96.

Ono što svakako raduje crno-bele je to što omalenog plejmejkera večeras neće biti na terenu. Momak iz Nju Džerzija je prinuđen da propusti ovaj duel zbog povrede.

Izabranici Željka Obradovića su upisali osam pobeda u dosadašnjem delu takmičenja. Niz od četiri trijumfa prekinut je porazom od Makabija rezultatom 90-81.

U Tel Avivu je ove sezone jako teško igrati. "Ponos Izraela" prikazuje sjajnu košarku u "Menora Mivtačim" dvorani i jedina ekipa koju nisu uspeli da savladaju je Barselona.

Ono što svakako raduje šefa stručnog štaba je forma Kevina Pantera koja ide uzlaznom putanjom. U prethodna dva evroligaška meča je na proseku od 20,5 poena.

Dante Egzum je takođe prikazao sjajnu partiju protiv Izraelaca. Australijanac je brojao do 17.

Sa druge strane Baskonija je upala u mini-krizu. Nakon neverovatnog početka sezone stigli su i porazi. Prošle nedelje su poraženi od berlinske Albe, dok se pre tri dana ni u Minhenu nisu dobro proveli. "Bavarci" su slavili rezultatom 92-79.

Obe ekipe forsiraju brzu košarku te verujemo da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +167,5 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKAV ODGOVOR! Pitali su Ruse da li će navijati za Srbiju na EURO 2024, evo šta su rekli