VILJAREAL NE PRESTAJE DA POBEĐUJE: Selta je takođe u solidnoj formi

V.M.

13. 01. 2023. u 12:08 >> 12:08

''ŽUTA PODMORICA'' traži sedmu uzastopnu pobedu u svim takmičenjima na gostovanju u Vigu.

ВИЉАРЕАЛ НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ПОБЕЂУЈЕ: Селта је такође у солидној форми

Foto: Profimedia

Selta se nalazi u borbi za opstanak, ali u poslednje vreme je zabeležila par dobrih rezultata i više nije u zoni ispadanja, Viljareal igra sjajno nakon promene trenera, što je i krunisao pobedom nad Real Madridom u prošlom kolu rezultatom 2:1.

Domaćin je u dobroj seriji i ne zna za poraz na prethodne tri utakmice u Primeri. Remizirao je sa Seviljom i Rajo Valjekanom, a u prošlom kolu je osvojio važna tri boda na gostovanju Elčeu, slavio je sa 0:1, gol odluke postigla je legenda kluba Jago Aspas. Aspas igra još jednu sjajnu sezonu, za sada je postigao osam golova i podelio tri asistencije u La ligi. Selta je trenutno 16. na tabeli sa 16 osvojenih bodova, što je samo poen više od probuđenog Kadiza koji je prvi tim ispod crte. ''Nebeskoplavi'' su na svom ''Balaidosu'' ove sezone zabeležili dve pobede, odigrali tri remija i doživeli isto toliko poraza.

Kike Setjen je naštelovao Viljareal koji se nalazi u sjajnoj formi. Na prethodne tri utakmice u prvenstvu redom je slavio protiv Espanjola, Valensije i Reala, a uz to je dodao i tri trijumfa u Kupu kralja. ''Žuta podmornica'' je trenutno šesta na tabeli sa 27 osvojenih bodova i ima samo poen manje od četvrtoplasiranog Betisa i nalazi se u borbi za direktan plasman u Ligu šampiona. Gost je u prošlom kolu u zanimljivoj utakmici savladao tadašnjeg lidera prvenstva Real Madrid sa 2:1. Izabranici Kikea Setjena su na devet gostovanja ove sezone osvojili 11 bodova.

Što se tiče međusobnih duela, na prethodnih pet susreta između ovih timova viđene su tri pobede Viljareala uz trijumf Selte i remi.

Domaćin nema problema sa zdravljem u ekipi i trener Karlos Karvahal će imati pun roster na raspolaganju.

Drugačija je priča kod gosta, Kike Setjen ne može da računa na Pedrozu, Lo Selsa, Raula Albiola i Baenu, dok su pod upitnikom Kapue i Džekson.

Očekujemo dobru i borbenu utakmicu i verujemo da Viljareal neće biti poražen na ovom susretu.

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,42)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove