''CRVENI ĐAVOLI'' JURE ČETVRTU UZASTOPNU POBEDU: ''Gospodarima grada'' se ne piše dobro na gostovanju u prestonici

V.M.

07. 05. 2024. u 08:30

U zaostaloj utakmici devetog kola egipatske Premijer lige, Al Ahli će ugostiti Al Itihad na ''Al Salam stadionu'' u Kairu (18.00).

ЦРВЕНИ ЂАВОЛИ ЈУРЕ ЧЕТВРТУ УЗАСТОПНУ ПОБЕДУ: Господарима града се не пише добро на гостовању у престоници

Foto: Profimedia

Kao što tradicija nalaže, zbog obaveza u kontinentalnim takmičenjima Al Ahli redovno u prvom delu prvenstva odigra manje ligaških utakmica od ostalih ekipa, a to je slučaj i ove godine, pa današnji meč dočekuje na desetom mestu tabele sa samo 13 odigranih mečeva.

Primera radi, vodeći Piramids je odigrao 17 mečeva i beži im 11 bodova, dok je njihov današnji rival Al Itihad izlazio na teren čak 20 puta i zauzima peto mesto na tabeli.

Al Ahli se ponovo plasirao u finale afričke Lige šampiona, gde će igrati sa Esperansom nešto kasnije ovog meseca, tako da sada polako može da krene da nadoknađuje zaostale utakmice.

Jednu takvu odigraće danas sa Al Itihadom koji se, za razliku od domaćina koji je vezao tri uzastopne pobede, ne nalazi u dobroj formi, ali je proteklog vikenda uspeo da prekine niz od četiri vezana meča bez trijumfa savladavši Baladijat sa 2:1.

Jasno je da je kvalitet na strani Al Ahlija, što se i vidi kada pogledamo istorijat međusobnih duela, ''crveni đavoli'' su slavili na poslednjih sedam obračuna sa ''gospodarima grada'', a mi tipujemo da će to uraditi i po osmi put.

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,57)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije