VREME JE ZA POBEDU GEJTSHEDA: Hartlipul ima bolji međusobni skor, ali sada su se stvari preokrenule

O. M.

26. 03. 2024. u 13:18

GEJTSHED dočekuje Hartlipul u zaostaloj utakmici 38. kola engleske Nacionalne lige.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ПОБЕДУ ГЕЈТСХЕДА: Хартлипул има бољи међусобни скор, али сада су се ствари преокренуле

Foto: Profimedia

Gejtshed je tim koji ove sezone u proseku postiže najmanje dva gola po meču. Tako ofanzivna igra do sada im se isplatila jer su u ozbiljnoj konkurenciji za mesto u plej-ofu.

U prošlom kolu gostovali su u Altrinhamu i pobedili sa 3:2. Domaći su dobro otvorili ovaj meč. Postigli su gol u 16. minutu i ​​povukli se u odbranu. Pokušali su napadači Gejtsheda da izjednače, ali im je to pošlo za rukom tek u 50. minutu. Samo tri minuta kasnije Altrinham je ponovo poveo, ali je Gejtshed ekspresno izjednačio da bi u 73. minutu Kain Adom postigao gol za goste i doneo im tri boda.

Ranije tokom vikenda izgubili su u gostima od Ebsflit junajteda sa 4:2. Na ovom meču Luis Stori je već u petom minutu zaradio crveni karton, što je u velikoj meri uticalo na igru Gejtsheda, koji nije mogao da se nosi sa brojčano nadmoćnijim agresivnim rivalom. 

Hartlipul je igrao bolje prošle sezone nego ove sezone, a u poslednje vreme se previše muče čak i protiv lakših protivnika. Imaju samo jednu pobedu u poslednjih pet mečeva, uz dva poraza i jedan remi.

Prošle godine Hartlipul je pobedio Gejtshed sa 2:1. Pre te utakmice ova dva rivala su se sastala 2019. godine i Hartlipul je i tada pobedio 2:1.

NAŠ TIP: 3+ (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)