"APAČI" SE NE PLAŠE "PLAVIH MUNJA": Trećeligaš ponizio Adanu u Kupu

O. M.

09. 02. 2024. u 12:15

ADANA Demirspor dočekuje Kasimpašu u utakmici 25. kola turske Super lige. Utakmica je na programu od 18 časova.

АПАЧИ СЕ НЕ ПЛАШЕ ПЛАВИХ МУЊА: Трећелигаш понизио Адану у Купу

FOTO: Profimedia

"Plave munje" su u seriji od osam utakmica bez pobede i imaju samo jedan trijumf na poslednjih 15 mečeva u svim takmičenjima. U tom periodu nisu uspeli da pobede ni trećeligaša Erzindžanspor koji ih je izbacio na penale i to u gostima. 

Vodili su gosti sa 2:0 do pred sam kraj utakmice, a kada je Superligaš sa dva pogotka u zaustavnom vremenu izborio produžetke činilo se da je to kraj nadanja "crveno-crnih". Ipak, u produžetku nije bilo golova pa se pristupilo izvođenju udaraca sa bele tačke. Odlučujući penal promašio je makedonski internacionalac Jovan Manev u sedmoj seriji, pa je Adana ispala.

U prethodnom kolu Adana je izgubila na gostovanju Pendiksporu. Imali su igrača više poslednjih 20 minuta, ali nisu uspeli da stignu minus od dva gola, tek u devetom minutu nadoknade postigli su počasni pogodak.

Istovremeno, "apači" su vezali dve pobede u prvenstvu. Čini se da je njima prijala eliminacija iz Kupa gde je bolji bio drugoligaš Bandirmaspor, jer su od tada u četiri kola osvojili devet bodova, što ih je dovelo na samo dva boda minusa od Trabzonspora na poziciji četiri koja vodi u Ligu konferencija.

NAŠ PREDLOG: X2 (kvota 1,63)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)