ZVEZDA DIŠE ZA VRATOM PARTIZANU: ''Crveno-beli'' nemaju prava na kiks!

V.M.

09. 12. 2023. u 11:02 >> 11:02

FUDBALERI akutelnog šampiona će dočekati Mladost iz Lučana u okviru 18. Superlige Srbije. Meč se igra na stadionu ''Rajko Mitić'' sa početkom u 16 časova

ЗВЕЗДА ДИШЕ ЗА ВРАТОМ ПАРТИЗАНУ: Црвено-бели немају права на кикс!

M. Vukadinović

Nakon poraza od Jang bojsa koji je značio opraštanje od evrospkog proleća, fudbaleri Crvene zvezde su se fokusirali na domaće prvenstvo i pohod na sustizanje večitog rivala Partizana pred kraj zimskog dela Superlige Srbije.

Domaćin trentuno zaostaje tri boda za ''crno-belima'', ali krajem meseca predstoji večiti derbi koji će odlučiti mnogo toga u veoma zanimljivoj trci za prvo mesto.

Izabranici Baraka Bahara se trenutno nalaze u seriji od četiri vezana trijumfa u domaćem prvenstvu, a poslednju pobedu u nizu ostvarili su nad Napretkom proteklog vikenda.

Nevreme u Kruševcu je dodatno oštetilo i ovako nepogodan teren za igru pod Bagdalom, ali Zvezda je uspela da postigne gol na samom startu preko Olajinke i nakon toga je mirno privela meč kraju.

Posle ovog, ostalo je još jedno kolo uoči večitog derbija i Zvezda nema prava na grešku, kako bi barem održala razliku na tri boda ukoliko Partizan trijumfuje na svojim mečevima.

Takođe, sredinom nedelje ''crveno-beli'' su ugostili Radnički iz Niša i otpratili ga kući petardom (5:0). Dominirali su tokom čitavog dela meča i rutinski su se plasirali u četvrtfinale gde tek trebaju saznati protivnika na žrebu.

Za ovaj meč domaćin je pripremio iznenađenje za navijače u vidu nagradne igre ''pronađi i odvezi''. Cilj je pronaći karticu/ključ na tribinama Marakane tokom prvenstvene utakmice, a potom i automobil koji se nalazi na skrivenoj lokaciji u blizini stadiona Crvene zvezde.

Broj kartica, samim tim i učesnika je na predostojećem duelu ograničen na 20, a najsnalažljiviji i najbrži u nagradnoj igri osvaja automobil.

Što se tiče gosta iz Lučana, on je takođe u veoma dobrom ritmu, a generalno igra iznad očekivanja ove sezone.

Mladost ne zna za poraz na poslednje četiri ligaške utakmice na kojima je osvojila deset bodova i zahvaljujući tim rezultatima popela se na impresivno peto mesto na tabeli.

Proteklog vikenda četa Tomislava Sivića je rutinski odradila posao protiv novajlije Železničara, 1:0.

Ako pogledamo istorijat međusobnih duela, prednost je debelo na strani Zvezde koja je ostvarila devet vezanih pobeda nad današnjim rivalom (uključujući onu u trećem kolu, 4:1), a mi verujemo da će doći i do desete.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene