"ORLOVI" GUBE DAH: "Trešnjicama" šestica od šampiona došla kao potrebno otrežnjenje

O. M.

06. 12. 2023. u 11:55

KRISTAL PALAS dočekuje Bornmut ove srede sa početkom u 20 časova i 30 minuta na Selherst parku, u okviru 15. kola engleske Premijer lige.

ОРЛОВИ ГУБЕ ДАХ: Трешњицама шестица од шампиона дошла као потребно отрежњење

Foto: Profimedia

Domaći tim je u poslednje vreme posustao, ali nije se od ove ekipe ni moglo očekivati da celu sezonu drži ritam s početka prvenstva kada su osvojili 11 bodova iz prvih sedam kola. 

Ostvarili su samo jednu pobedu u poslednjih sedam kola i to na gostovanju Barnliju. Posle toga vezali su dva poraza od ekipa koje se sa Barnlijem bore za opstanak, Evertona i Lutona, ali su protekle nedelje uspeli da ostanu neporaženi u malom londonskom derbiju protiv Vest hema, 1:1. 

"Orlovi" i dalje imaju solidnu bodovnu zalihu, plus devet u odnosu na crvenu zonu, ali danas im je dobar rezultat imperativ jer im sledi težak raspored tokom narednih šest kola, kada će igrati sa ekipama iz vrha tabele.

Jedna neobična statistika ne ide naruku Kristal palasu koji je od poslednjih 15 utakmica odigranih tokom radne nedelje ostvario samo jednu pobedu i 14 poraza.

Za razliku od današnjeg protivnika, čini se da Bornmut podiže formu. Kao da ih je šestica od šampiona Mančester sitija trgnula iz sna, od tada su vezali tri utakmice bez poraza i to dve pobede, od kojih jedna protiv Njukasla, a druga protiv fenjeraša" Šefild junajteda, odnosno remi protiv Aston vile koja je do ne baš zasluženog boda stigla tek u 90. minutu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&0-3 (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)