JANG BOJS SE VRAĆA NA PRVO MESTO: Servet je u strašnoj formi

O. M.

03. 12. 2023. u 12:44

U derbiju šesnaestog kola švajcarske Super lige Jang bojs dočekuje Servet. Utakmica se igra od 16 časova i 30 minuta na Vankdorf stadionu u Bernu.

ЈАНГ БОЈС СЕ ВРАЋА НА ПРВО МЕСТО:  Сервет је у страшној форми

FOTO: Tanjug/AP

Posle uspeha u Ligi šampionja gde su pobedom nad Crvenom zvezdom obezbedili evropsko proleće, Bojsi se okreću domaćem takmičenju gde im ide još bolje nego u Evropi. Nalaze se na drugom mestu sa dva boda manje od vodećeg Ciriha, ali i utakmicom manje.

Doduše, u prošlom kolu su izgubili upravo od Ciriha, ali se videlo da je ekipa mislima već bila u utakmici sa Zvezdom koja je i bila mnogo važnija za ovaj klub.

Upravo u utakmici sa srpskim šampionom videlo se da je odbrana slabiji deo tima Jang bojsa, dok napad funcioniše sasvim dobro. 

Servet je bodom u utakmici protiv Rome obezbedio plasman u šesnaestinu finala Lige konferencija, dok u švajcarskom prvenstvu igra fenomenalno i trenutno deli drugu poziciju sa današnjim rivalom od koga ima lošiju gol-razliku.

Servet je vezao deset utakmica bez poraza u svm takmičenjima i na velika vrata se vraća u vrh švajcarskog fudbala. Ekipa je prošle godine osvojila drugo mesto što je najveći uspeh u 21. veku za ekipu koja je čak 17 puta bila šampion Švajcarske.

NAŠ PREDLOG: 1X&2+ (kvota 1,72)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)