ŠVAJCARSKI SAT POČEO DA KASNI? Selektor Murat Jakin kritikuje igrače posle dva uzastopna remija

O. M.

12. 09. 2023. u 14:22 >> 14:22

LIDER grupe I Švajcarska, dočekuje "fenjeraša" Andoru u šestom kolu kvlaifikacija za EURO 2024. Susret Davida i Golijata na progrmau je ovog utorka od 20 časova i 45 minuta na stadionu "turbijon" u Sionu.

ШВАЈЦАРСКИ САТ ПОЧЕО ДА КАСНИ? Селектор Мурат Јакин критикује играче после два узастопна ремија

FOTO: AP/Tanjug

"Sajdžije" su bez poraza u prvih pet kola, ali su remijima (oba puta po 2:2) protiv Rumunije kod kuće i izabranih 11 lažne države "Kosovo" u Prištini pokvarili stopostotan učinak sa početka kvalifikacija kada su redom pobeđivale Belorusiju (5:0 u Novom Sadu), Izrael (3:0) i Andoru u gostima (2:1).

Selektor Švajcarske Murat Jakin kritikovao je tim posle dva uzastopna remija, naročito apostrofirajući meč u južnoj srpkoj pokrajini, gde su kako je rekao, njegovi puleni "bili na minimumu u napadu a u odbrani uopšte nisu igrali dobro".

Andora je pored poraza od današnjeg domaćina izgubila i od Rumunije (0:2) i Izraela (1:2), dok je protiv lažne države i Belorusije igrala nerešeno. 

Poslednja utakmica protiv Belorusije označila je kraj reprezentativne karijere legende fudbala u Andori, Ildefonsa Lime kome je to u 43. godini života, bio 143. i poslednji meč za nacionalni tim njegove "usvojene" domovine (rodom je iz Barselone).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&2-4 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave