PARTIZAN MISLIMA VEĆ U REVANŠU SA SABAHOM: Evropske brige crno-belih šansa za Radnički?

O. M.

13. 08. 2023. u 11:48 >> 11:48

FUDBALERI Partizana će prvi put ove sezone igrati na svom terenu, a protivnik u trećem kolu Superlige Srbije biće im Radnički iz Niša. Utakmica se igra na stadionu u Humskoj s početkom u 19 časova i 30 minuta.

ПАРТИЗАН МИСЛИМА ВЕЋ У РЕВАНШУ СА САБАХОМ: Европске бриге црно-белих шанса за Раднички?

FOTO: FK Radnički

Crno-beli su  prva dva kola osvojili četiri boda, što je kad se u obzir uzme kvalitet protivnika solidan start. 

U prvom kolu osovjio je "parni valjak" bod na gostovanju TSC u Bačkoj Topoli. U utakmici koja je izazvala dosta kontroverzi i optužbi na račun sudija od strane gostiju, viđeno je čak šest golova - 3:3.

U drugom kolu Partizan je lako izašao na kraj sa Vojvodinom i pobedio sa 2:0 ekipu koja mu je u prošloj sezoni zadala dosta glavoboljai u prolećnom delu sezone otkinula mu čak pet bodova s kojima bi crno-beli igrali kvalifikacije za Ligu šampiona. Umesto toga završili su u kvalifikacijama za trećerazrednu Ligu konferencija gde su se priločno obrukali u prvom nastupu pošto su izgubili sa 2:0 na gostovanju azerbejdžanskom Sabahu u prvoj utakmici trećeg kola.

Niški Radnički je prošle sezone uz dosta muke obezbedio opstanak u Super ligi. Prvenstvo su završili na 13. mestu na tabeli koje vodi u baraž protiv ekipa iz Prve lige Srbije, a protivnik u tom duelu bila im je četvrtoplasirana ekipa iz nižeg razreda, Inđija. Iak osu Nišlije u prvom meču poražene sa 3:1 i tako došle na ivicu ispadanja, u revanšu su uspeli da pobede sa 3:0 i tako zadrže status superligaša.

Plasman na tabeli posle prva dva kola Superlige govore da će se Radnički i ove sezone boriti za opstanak. Ali, treba istaći da su Nišlije u prva dva kola imali veoma težak raspored jer su na startu gostovali trećeplasiranom iz prošle sezone Čuakričkom gde su poraženi sa 2:0, a zatim su ugostili vicešampiona, ekipu TSC, koja je iz Niša odnela sva tri boda posle sjajnog drugog poluvremena i pobede od 3:0.

Nema sumnje da će fudbaleri Partizana mislima biti u revanšu sa Sabahom gde im je potreban ubedljiv trijumf, a trener Radničkog Nikola Trajković najavio je da će njegova ekipa pokušati to da iskoristi. S druge strane, Igor Duljaj pozvao je navijače Partizana da dođu i ispune stadion jer se na startu sezone videlo koja je razlika kad crno-beli imaju podršku grobara i kad je nemaju. Iz tog razloga je i uprava "crno-belih" odlučila da ko kupi kartu za prvenstveni duel sa Radničkim može s njom da uđe i na revanš sa Sabahom.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (1)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene