NEVEROVATNA BORBA ZA OPSTANAK: ''Egipatska Argentina'' traži bodove spasa pred svojim navijačima

V.M.

10. 07. 2023. u 10:00

U utakmici pretposlednjeg kola egipatske Premijer lige Gazl el Mahala će dočekati Nacionalnu banku Egipta.

НЕВЕРОВАТНА БОРБА ЗА ОПСТАНАК: Египатска Аргентина тражи бодове спаса пред својим навијачима

Foto: Profimedia

U samoj zavšnici egipatskog prvenstva gledaćemo veoma zanimljivu borbu za opstanak u kojoj će učestvovati čak sedam timova. U najgoroj situaciji je današnji domaćin koji je pretposlednji na tabeli sa 32 osvojena boda, dok je u ''najboljoj'' upravo njegovi današnji rival koji zauzima 11. mesto sa tri poena viška u odnosu na njega. 

Gazl se nalazi u katastrofalnoj formi i igra veoma loše tokom većeg dela sezone. Poslednji trijumf u ligi upisao je krajem marta kada je bio bolji od Al Itihada (2:0), a nakon toga je doživeo ponižavajućih osam poraza uz dva remija. 

Glavni problem za ''egipatsku Argentinu'' je katastrofalna igra u odbrani, o čemu svedoči podatak da su primili čak 45 golova u dosadašnjem toku takmičenja, ubedljivo najviše u čitavoj Premijer ligi.

Sa druge strane, nakon sjajne serije rezultata (tri pobede, dva remija) koja mu je pomogla da pobegne sa dna, gost je konačno doživeo poraz. Bolji od njega bio je osvajač afrričke Lige šampiona, Al Ahli rezultatom 0:3.

Ipak, ono što je bitno za Nacionalnu banku Egipta je da se sada nalazi u ''sigurnoj luci'' i ima odlične šanse da i iduće godine nastupa u eliti.

Ako neko voli da igra remije to su onda ova dva tima koja su četiri puta u poslednjih pet međusobnih susreta delili bodove, uključujući onaj iz prvog dela sezone kada je bilo 2:2.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: D1+ (kvota 1,42)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)