HELENI SU VEĆ OTPISANI: Island sanja nokaut fazu

V.M.

10. 07. 2023. u 10:28 >> 10:28

U poslednjem kolu grupne faze Evropksog prvenstva za igrače do 19 godina gledaćemo obračun Islanda i Grčke.

ХЕЛЕНИ СУ ВЕЋ ОТПИСАНИ: Исланд сања нокаут фазу

Foto: Profimedia

Grci su odigrali veoma slavo na ovom Euru i već sada nemaju nikakve šanse za prolazak u polufinale. U prvom kolu su gubili sa 5:0 na poluvremenu protiv Norvežana, ali uspeli su da uzvrate sa četiri pogotka u nastavku, ipak nisu postigli peti gol i ostali su ''praznih ruku''. Nakon toga doživeli su sramotu protiv Španije koja im je takođe pet puta tresla mrežu, ali ovog puta Heleni nisu imali odgovor i tim porazom su poslati kući..

Što se tiče Islanda on i dalje gaji nadu da može do polufinala. U prvom kolu je izgubio od Španije rezultatom 1:2, a nakon toga je podelio bodove sa Norveškom, 1:1. Trenutno je treći na tabeli i ima tri boda manje od drugoplasirane Norveške, dok je prvoplasirana Španija nedostižna sa šest poena.

Islanđani moraju da trijumfuju večeras sa dva gola razlike, a ako žele da se plasiraju dalje potrebno im je da ''furija'' savlada Norvešku. 

Današnji rivali su odigrali jedan međusobni meč u istoriji, to je bilo pre četiri godine u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i tada je u goleadi slavio Island sa 5:2.

Verujemo da će Islanđani napasti od samog starta, pokazali su da su mogu biti napadački opasni, a na ruku im ide to što igraju protiv najgore odbrane na Euru koja je primila čak deset golova do sada. Zbog svega toga verujemo u pobedu nominalnog gosta, a očekujemo i da bude dosta pogodaka na večerašnjem susretu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 2,18)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)