DOMAĆIN JE POPRAVIO FORMU: ''Tajfun sa Bojake'' želi da se vrati na pobedničke staze

V.M.

10. 07. 2023. u 10:30

U okviru 24. kola argentinske elite gledaćemo obračun Barakas sentrala i Argentinos juniorsa.

ДОМАЋИН ЈЕ ПОПРАВИО ФОРМУ: Тајфун са Бојаке жели да се врати на победничке стазе

Foto: Profimedia

Domaćin je uhvatio zalet i ne zna za poraz više od mesec dana. Seriju dobrih rezultata započeo je remijima sa Rozarijom i Rasingom, a nakon toga je ostvario dva trijumfa protiv River plejta i Belgrana.

Barakas se tim pobedama popeo na 15. mesto i ako nastavi sa ovakvim nastupima mogao bi da se bori za plasman u Kopa sudamerikanu jer mu devetoplasirani Belgrano beži ''samo'' četiri boda.

Sa druge strane, nakon tri vezana trijumfa u junu Argentinos juniors je zapao u mini krizu. Pre sedam dana poražen je od strane Banfilda, a tokom nedelje je remizirao sa Institutom.

''Tajfun sa Bojake'' je trenutno deseti na tabeli sa 33 osvojena boda i nalazi se u grupi ekipa koje će se boriti za plasman u Kopa sudamerikanu iduće sezone.

Današnji rivali su se susreli samo jedanput u istoriji, to je bilo prošle godine kada je Argentinos juniors odneo sva tri boda sa stadiona ''Klaudio Fabijan Tapija''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: X (kvota 3,25)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić