NOVAJLIJA SE MUČI U ELITI: Današnje rivale bod deli od zone ispadanja

V.M.

02. 07. 2023. u 09:15

U okviru 14. kola kineske Superlige gledaćemo obračun Nantonga i Meižua.

НОВАЈЛИЈА СЕ МУЧИ У ЕЛИТИ: Данашње ривале бод дели од зоне испадања

Foto Profimedia

Domaćin je ove sezone ušao u elitu i dosta se muči. Trenutno je 14. na tabeli sa devet osvojenih bodova, jedan više od ekipa koje se nalaze u zoni ispadanja.

Nantong se nalazi u dosta lošoj formi i na poslednjih pet utakmica ostvario je jednu pobedu uz četiri poraza. Postigao je samo osam golova u dosadašnjem toku prvenstva, a da ima probleme sa realizacijom ponovo je potvrdio preko nedelje kada je savladan od strane Šangaj Šenhue, 0:1.

Ništa bolje ne ide ni gostu koji ima isto bodova kao današnji rival, ali zauzima mesto iznad zbog nešto bolje gol-razlike (-9 u odnosu na -10).

Meižu je čak i u goroj formi od Nantnoga jer je na minulih pet ligaških utakmica osvojio samo jedan poen, a trenutno se nalazi u negativnoj seriji od četiri vezana poraza.

Poslednji koji se naplatio kod gosta je Džejđang, 0:3.

Što se tiče međusobnih duela, ovi timovi su igrali četiri puta u svojoj istoriji. Viđene su tri pobede Meižua, uz podelu bodova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)