"STARI MAJSTOR" STREPI ZA OPSTANAK: Magdeburg je u dobroj formi

O. M.

12. 05. 2023. u 11:45

MAGDEBURG dočekuje ekipu Nirnberga u 32. kolu Druge nemačke lige, popularne "Cvajte".

СТАРИ МАЈСТОР СТРЕПИ ЗА ОПСТАНАК: Магдебург је у доброј форми

Foto: Profimedia

Domaći tim je 11. na tabeli sa 39 bodova, devet više od mesta koje vodi u baraž, pa se može reći da su, tri kola pre kraja, "plavi" bezbedni, iako im treba još jedan bod da i matematički obezbede opstanak.

U prethodnoj rundi, Magdeburg je odigrao meč bez golova sa Hajdenhajmom, koji se sa Darmštatom i Hamburgerom bori za promociju u Bundesligu. Bila je to treća utakmica Magdeburga u nizu bez poraza.

Nirnberg je u nešto nepovoljnijoj poziciji od današnjeg protivnika. Trenutno je 14. na tabeli sa 34 osvojena poena, koliko ima i 15. Hanza, a to je samo četiri boda više od Arminije koja je na poziciji koja vodi u baraž. "Stari majstor" je prošlog vikenda u 95. minutu na svom "Maks Morlok" stadionu ostao bez pobede nad Kajzerslauternom (3:3) iako je vodio 2:0 u prvom poluvremenu i 3:1 do 88. minuta.

Magdeburg je pobedio sa 2:1 u prvom ovosezonskom duelu ekipa, odigranom u Nirnbergu u novembru. Golman "plavih" Dominik Rajman zatresao je sopstvenu mrežu, dok je oba gola za Magdeburg postigao Dominik Pičini.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SNIMAK SUKOBA! Tuča u Areni - Naneli i Lazarević u klinču, evo kako se sve desilo (VIDEO)