MANČESTER JUNAJTED JE KANDIDAT ZA TITULU! "Orlovi" nisu ekipa koja može da mu se suprotstavi u ovom trenutku

V.M.

18. 01. 2023. u 08:27 >> 08:27

''CRVENI đavoli'' jure 11. uzastopnu pobedu u svim takmičenjima na gostovanju Kristal palasu.

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД ЈЕ КАНДИДАТ ЗА ТИТУЛУ! Орлови нису екипа која може да му се супротстави у овом тренутку

FOTO: EPA

Ten Hagovi izabranici igraju fenomenalno nakon pauze, prošle nedelje su u derbiju Mančestera zabeležili vrednu pobedu rezultatom 2:1. Rašford i Fernandeš su svojim golovima doneli tri boda gostu koji se nalazi u najboljoj formi u Premijer ligi jer je vezao pet uzastopnih trijumfa u njoj. Kristal palas sa druge strane igra veoma slabo u poslednje vreme i na prethodnih pet susreta ima samo tri osvojena boda.

Možda je delovalo nemoguće nakon katastrofalnog početka sezone, ali Mančester je trenutno verovatno i najveći konkurent Arsenalu za titulu. Zaostaje devet bodova za njim, ali bi pobedom na večerašnjem susretu prišao na minus šest pred njihov međusobni susret ovog vikenda. Glavna odlika Junajteda za vreme ove sjajne serije je čvrsta odbrana, Ten Hag je prekomandovao Luk Šoa na štopera, što se pokazalo kao pun pogodak, jer je David de Hea samo jednom vadio loptu iz svoje mreže na prethodnih pet utakmica. Rašford i družina će večeras biti željni pobede kako bi u odličnoj atmosferi dočekali derbi za vikend.

Domaćin iz Londona je u veoma lošem ritmu, nakon pauze je na pet utakmica u svim takmičenjima ostvario samo jednu pobedu i doživeo čak četiri poraza. Za vikend je Čelsi bio bolji od njega pogotkom Kaja Haverca za konačnih 1:0. Palas je trenutno 12. na tabeli i dobre igre iz prvog dela sezone ga drže na veoma solidnom mestu. Na svom ''Selhurst parku'' četa Patrika Vijere osvojila je 13 bodova na devet utakmica. ''Galebovi'' su umeli da namuče Junajted u prošlosti i probaće to ponovo da urade večeras.

Na prethodnih pet međusobnih susreta ovi timovi su ujednačeni. Viđene su po dve pobede na obe strane uz remi. Vredi spomenuti da Mančester nije slavio na prethodne dve posete ''Selhurst parku''.

Patrik Vijera ne može da računa na Mekartura i Fergusona, dok je pod znakom pitanja Joakim Anderson.

Junajted dolazi u London bez Dalota, Sanča, Tuanzebea i Donija van de Beka.

Očekujemo da ''crveni đavoli'' nastave svoju seriju i zabeleže novu pobedu na tradicionalno teškom gostovanju.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,83)

TIP ZA HRABRIJE: 2&GG (kvota 3,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 12:24

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave