SRPSKI DERBI U PREMIJER LIGI: Banjalučani žele osvetu

V.D.

14. 11. 2022. u 09:00

DANAS od 13 časova na stadionu "Police" u Trebinju domaći Leotar dočekaće ekipu iz glavnog grada Republike Srpske u okviru 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

СРПСКИ ДЕРБИ У ПРЕМИЈЕР ЛИГИ: Бањалучани желе освету

FOTO: FK Borac Banjaluka

Domaći Leotar igra odlično na svom terenu i od ukupno 18 poena koliko je sakupio do sada u svom Trebinju je osvojio čak 14. U poslednjem kolu rutinski su slavili protiv ekipe Tuzla Sitija rezultatom 4:0 i tom pobedom pobegli su sa začelja tabele. Trenutno se nalaze na 10. poziciji i imaju bod više odnosno dva od ekipe Igmana i Slobode iz Tuzle koje se nalaze u opasnoj zoni.

Borac je nakon nešto slabijeg starta sezone zaigrao bolje odlaskom Nenada Lalatovića, koji je poslednji put vodio ekipu 26. avgusta kada je baš današnji rival Leotar u gostima slavio minimalnim rezultatom protiv Banjalučana.

Ekipa Vinka Marinovića je u poslednja četiri kola upisala tri pobede i jedan remi i trenutno se nalaze na trećoj poziciji Premijer lige sa 30 bodova, što je za šest manje od aktuelnog šampiona ekipe Zrinjskog iz Mostara.

U poslednjih pet prvenstvenih duela Borac je slavio dva puta, dva puta je bilo nerešeno dok je tim iz Hercegovina slavio jednom i to baš u gore spomenutom duelu golom Ognjena Todorovića.

Verujemo da će gosti iz prestonice Republike Srpske biti silno motivisani da se osvete Leotaru za poraz iz avgusta i da će odneti tri boda u Banjaluku.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori