JOVIĆ SAM SEBI NAPRAVIO PROBLEM: Navijači "viole" ljuti na Srbina, da li Luku očekuju zvižduci sa tribina?

Novosti online

03. 11. 2022. u 08:24

DANAS je sreća naklonjena mladom napadaču, pristalica italijanskog kluba neće biti puno na gostovanju u Letoniji.

ЈОВИЋ САМ СЕБИ НАПРАВИО ПРОБЛЕМ: Навијачи виоле љути на Србина, да ли Луку очекују звиждуци са трибина?

Foto: Profimedia

Fudbaleri Fiorentine obezbedili su plasman u nokaut fazu Lige konferencije trijmfom nad Bašakšehirom prethodne sedmice. Međutim, "viola" nije obezbedila prvo mesto u grupi "A". Za tako nešto potrebna je pobeda na gostovanju letonskom RFS-u kao i kiks turske ekipe protiv Hartsa. 

Ipak, meč u Rigi biće u senci izjave Luke Jovića koja je razbesnela navijače kluba iz Firence. Naime, srpski napadač je "violu" opisao kao "odskočnu dasku".

- Doneo sam odluku o transferu nakon što sam dobro razmislio o svemu i pošto sam video šta mi je svaka ponuda donosila u tom trenutku. Odlučio sam da dođem u Fjorentinu iako sam imao ponude i većih klubova. O finansijama da ne pričam. Svi znaju da sam se finansijski žrtvovao da dođem ovde. Smatram da mi je dolazak u Firencu dobra odskočna dolazak da se vratim u staru formu i da onda ponovo odem u neki veliki klub - rekao je Jović za banjalučku televiziju "ATV".

Nekoliko dana kasnije Luka je pokušao da se opravda rečima da je sve pogrešno protumačeno.

- Žao mi je ako je moj odgovor pogrešno protumačen u medijima, osećam se veoma dobro u Fjorentini i potpuno sam fokusiran na nastupe ovde, i ne sećam se da sam bio srećniji i ispunjeniji. Što se planova tiče, jedino što mogu da kažem je da ću nastaviti da dajem sve od sebe da ostvarimo ciljeve ove sezone i nadam se da ću ostaviti veliki uticaj ovde - rekao je Luka Jović.

Nada se Srbin da će jednoga dana o njemu u Firenci govoriti kao velikanu, da će ostaviti dubok trag i stati u red fudbalskih gromada. A takvih je u Firenci bilo mnogo. Gabrijel Batistuta, Roberto Bađo, Luka Toni, Rui Kosta... 

- Fiorentina je veliki klub u kojem su igrala neka od najvećih fudbalskih imena. Voleo bih da se moje ime nađe na toj listi i nadam se da ću igrama zaslužiti poštovanje, onakvo kakvo gajim prema ovom dresu - rekao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Ajntrahta i Real Madrida.

Podsetimo, Fiorentina spada u red najvećih italijanskih klubova. Dva puta je bila šampion, iznedrila brojne vedete, čak četiri puta igrala u finalima evrokupova. Između ostalog i finale Kupa šampiona. Osvajač Kupa pobednika kupova 1961. godine...

"Viola" u Letoniju stiže kao apsolutni favorit sa namerom da se osveti RFS-u na neprijatnom iznenađenju na premijeri u ovosezonskoj Ligi konferecija. Letonski tim je na "Artemio Frankiju" ostao neporažen (1:1), a upravo taj remi može koštati Fiorentinu prvog mesta u grupi.

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene