SRPSKI TANDEM VODI JUVE DO PRVE POBEDE! U Torino stiže Zvezdin dželat

V.D.

05. 10. 2022. u 12:18

OBE ekipe su bez bodova

СРПСКИ ТАНДЕМ ВОДИ ЈУВЕ ДО ПРВЕ ПОБЕДЕ! У Торино стиже Звездин џелат

Foto: Profimedia

Večeras od 21 čas na "Alianc stadionu" u Torinu u okviru treće runde grupe "H" videćemo okršaj između Juventusa i Makabi Haife.

"Stara dama" je u prvom kolu poražena na gostovanju Pariz Sen Žermenu rezultatom 2:1. I pored dobre partije koji su prikazali puleni trenera Alegrija, bogati Parižani su slavili. U drugom kolu istim rezultatom Juventus je i pored vođstva od 1:0 poražen na svom stadionu od Benfike koja igra sjajno ove sezone. 

Ni u Seriji A ekipi za koju nastupaju naši reprezentativci Dušan Vlahović i Filip Kostić ne cvetaju ruže. Juventus se nakon osam odigranih kola nalazi na sedmoj poziciji sa 13 osvojenih bodova. Do sada su pored dva poraza u Ligi šampiona doživeli poraz i u domaćem prvenstvu od Monce koja je do tog meča držala fenjer. 

Trener Masimiliano Alegri od početka sezone ima problema sa povređenim igračima ali i pored toga očekivao se bolji start u prvenstvu. Vodeći dvojac Napoli i Atalanta su već sedam bodova ispred torinskog giganta, ali ono što može radovati navijače ovog kluba je sjajna poslednja partija protiv Bolonje kada su rutinski slavili sa 3:0 i možda najavili bolje dane. Zanimljivo je da su se na tom meču u strelce upisali Filip Kostić i Dušan Vlahović koji nastavlja sa golgeterskom formom kao i prošle sezone. Za sada se u listu strelaca upisao pet puta u domaćem prvenstvu, a bio je i asistent Kostiću na meču protiv Bolonje.

Sa druge strane, gosti iz Haife koje navijači i fudbaleri našeg najtrofejnijeg kluba neće pamtiti po dobrom u prvom kolu su poraženi od Benfike sa 2:0, dok su na svom terenu izgubili od Pariz Sen Žermena sa 3:1.

Što se tiče domaćeg prvenstva, odlučno su krenuli u misiji odbrane titule osvojene prošle sezone. Trenutno su lideri i nakon šest odigranih kola zabeležili su pet pobeda i jedan poraz. 

Ove dve ekipe su se do sada sastale dva puta i to u Ligi šampiona u sezoni 2009/2010, kada su oba puta Italijani slavili minimalnim rezultatom.

Juventus je veliki favorit na ovom meču i verujemo da će upisati prvu pobedu ove sezone u elitnom takmičenju.

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,72)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića