"KELTI" IZLAZE IZ KRIZE: Seltik dva meča bez pobede

N.P.

01. 10. 2022. u 10:02

AKTUELNI šampion sastaje se sa Madervelom u meču 9. kola škotske Premijer lige.

КЕЛТИ ИЗЛАЗЕ ИЗ КРИЗЕ: Селтик два меча без победе

Mladi navijač Seltika proslavlja devetu uzastopnu titulu Foto EPA

Fudbaleri Seltika su nakon remija sa Šahtjorom (1:1), u grupnoj fazi Lige šampiona doživeli šokantan poraz na gostovanju Sent Mirenu (2:0). To je popularnim "keltima" prvi kiks od starta sezone, međutim i dalje su lideri na tabeli sa 18 bodova, dva manje ima drugoplasirani gradski rival Glazgov Rendžers.


Ekipa Madervela je u prošlom kolu glatko izgubila na domaćem terenu od Hartsa rezultatom 3:0. To je "čeličnima" treći kiks od početka šampionata. Gosti se trenutno nalaze na osmom mestu u Premijer ligi sa deset osvojenih bodova.

Aktuelni šampion je savladao današnjeg rivala na prethodna dva međusobna duela ukupnim rezultatom 10:0! Seltik mora da izađe iz krize, apsolutni je favorit pred svojim navijačima i predlažemo da kec obavezno pojačate golovima.


NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene