"FRADI" U ODLIČNOJ POZICIJI: Karabag stiže na užarenu "Grupama arenu"

Novosti online

09. 08. 2022. u 11:54 >> 11:54

MAĐARSKI šampion pred duel u Budimpešti.

ФРАДИ У ОДЛИЧНОЈ ПОЗИЦИЈИ: Карабаг стиже на ужарену Групама арену

Foto: Profimedia

Fudbaleri Ferencvaroša dočekaće Karabag na "Grupama areni" u revanš susretu trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvi meč u Azerbejdžanu završen je rezultatom 1:1, tako da je pomenuti meč praktično "poništen", kreće se od nule.

Meč u Bakuu je bio izjednačen po svim parametrima, tvrd, a ništa drugačije se ne očekuje ni u revanšu. Ferencvaroš je poveo, Boli je postigao gol u 17. minutu, međutim, domaćin se vratio pre poluvremena preko Ovusua. I tu se rezultat na semaforu „ukočio“, nije se menjao do kraja utakmice.

U sastavu Karabaga među starterima su bili crnogorski reprezentativci Marko Janković i Marko Vešović, bivši igrači Partizana i Crvene zvezde.

Popularni "Fradi" koji sa klupe predvodi slavni Stanislav Čerčesov su u prvoj rundi kvalifikacija izbacili kazahstanskog šampiona Tobol za koju nastupa naš Zoran Tošić. U prvom meču su odigrali bez golova, da bi na velelepnoj "Grupama Areni" Ferencvaroš pobedio sa 5:1.

U drugom kolu viđene su dve totalno različite partije mađarskog prvaka. U prvom meču su na svom stadionu poraženi od Slovana sa 1:2, da bi u revanšu prikazali svu svoju snagu i sa 4:1 slavili u Bratislavi.

Ferencvaroš je pobednički otpočeo odbranu titule jer je u prvom kolu slavio minimalnim rezultatom protiv Puškaš Akademije. Strelac gola je bio Norvežanin Zakariasen koji je tresao mrežu i na oba meča protiv Slovana i predstavljaće veliku opasnost po gol Karabaga.

Moć Karabaga prvo je osetio Leh. Nakon prvog meča u Poznanju i minimalne pobede domaćina, Poljaci su u revanšu slobodno možemo reći počišćeni sa terena sa petardom u mreži. Konačan rezultat na semaforu je bio 5:1, tako da su "konjušari" ukupnim rezultatom 5:2 zakazali duel sa Cirihom.

Prvi meč drugog kola odigran je u Bakuu i Azerbejdžanci su slavili sa 3:2. Osam dana kasnije usledio je revanš u najvećem gradu bogate alpske zemlje.

Cirih je bio favorit na tom meču i poveo je već u 4. minutu autogolom Medvedeva. Igrao se 55. minut kada je jedan od najboljih igrača gostiju Brazilac Kadi izjednačio na 1:1. Činilo se kao da je sve gotovo i da će Karabag u narednu rundu, ali zbog mnogo odugovlačenja u igri i izmena sudija je meč produžio za sedam minuta. Ivan Santini pogodio je za švajcarskog prvaku u samom finišu susreta, ipak, Karabag je u produžetku stigao do izjednačenja i plamsana u 3. kolo.

Ferencvaroš je favorti pred svojim vatrenim navijačima, ali treba biti oprezan, Karabag je pokazao svoje iskustvo u dvomeču sa Cirihom.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,77)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili