TADIĆA I DRUŽINU POBEDA VODI U NOKAUT FAZU: Fenerbahče ima zicer pred svojim navijačima!

V.M.

14. 12. 2023. u 09:40

U poslednjem kolu grupne faze Lige konferencija, turski vicešampion će ugostiti Spartak Trnavu (18.45).

ТАДИЋА И ДРУЖИНУ ПОБЕДА ВОДИ У НОКАУТ ФАЗУ: Фенербахче има зицер пред својим навијачима!

Alex Nicodim / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Fener je silovito započeo takmičenje sa tri pobede u uvodna tri kola, ali nakon toga je doživeo dva poraza i doveo sebe u tešku situaciju. Trenutno je treći u grupi ''H'' i ispred njega je Ludogorec zbog bolje gol-razlike, kao i Nordšeland koji ima osvojen bod više.

Iako bi ih i nerešen rezultat u slučaju poraza Ludogoreca od Nordšelanda progurao u nokaut fazu, Tadić i družina će sigurno ići na pobedu jer bi njom osigurali igranje u drugoj fazi takmičenja, a možda bi se dokopali i prvog mesta koje vodi direktno u osminu finala Lige konferencija.

Turski predstavnik je u prošlom kolu doživeo pravu katastrofu na gostovanju Nordšelandu koji ga je porazio sa 6:1 i danas mora da se ''pere'' pred svojim navijačima.

Pravi protivnik za to su gosti iz Trnave koji su osvojili samo jedan bod u dosadašnjem toku takmičenja i zacementirani su za dno grupe ''H''.

Pored slabih igara u Evropi, Spartaku ne ide baš najbolje ni u domaćem takmičenju i zaostaje devet bodova za vodećim Slovanom nakon 17 odigranih kola.

Fener je za vikend slavio u velikom gradskom derbiju protiv Bešiktaša (3:1), a verujemo da će i večeras doći do trijumfa.

NAŠ TIP: 1&|1+||1+ (kvota 1,45)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)